Televizyon Sistemlerinde Yenilikçi Teknolojiler Sunuyor: Vestek 1 dakikada okunabilir

İTÜ ARI Teknokent firmalarımızdan ve 2005 yılında, tüketici elektroniği alanında gelişmiş Ar-Ge çalışmaları yapmak ve İstanbul’daki üniversitelerle iş birliği oluşturabilmek için kurulan VESTEK; ileri Ar-Ge standartlarıyla geliştirilmiş dijital ekran, TV ve görsel iletişim teknolojileri alanlarında uzmanlaşmaya devam ediyor. Hızla gelişen TV teknolojileri konusunda Vestel’in ileri teknoloji Ar-Ge laboratuvarı olmayı vizyon edinen Vestek; Akıllı TV sistemleri, B2B ekran sistemleri ve IoT alanında yazılım çözümleri geliştirme projeleri ile faaliyet gösteriyor.

Vestel’in elektronik grup şirketlerinden biri olan Vestek; son yıllarda yoğun bir şekilde konsantre olduğu; digital signage ve videowall ekranları yönetim sistemi yazılımları, otel ve hastaneler için özelleştirilmiş TV yönetim sistemi çözümleri, elektrikli araçlar için batarya şarj takip yazılımları alanında hizmet veriyor.

Kuruluşundan bu yana 17 yıldır tüketici elektroniği alanında gelişmiş Ar-Ge çalışmaları ile toplamda 276 Ar-Ge firması ve 7.000 personeli ile faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Vestek Teknoloji’nin web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

Yorum Gönder

Email adresiniz yayınlanmayacak. İşaretleri alanları doldurmak zorunludur.

2 + fourteen =

Paylaşım