MIOPS Teknoloji, ARI TTO ile Hibe Desteği Kazandı 2 dakikada okunabilir

Geliştirdikleri ürünlerle fotoğrafçıların ve video yapımcılarının hayatını kolaylaştıran İTÜ ARI Teknokent firmalarımızdan MIOPS Teknoloji, KOSGEB Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında elde ettiği 584.000 TL’lik hibe almaya hak kazandı.

Başvuru sürecini İTÜ ARI Teknokent’in ARI Teknoloji Transfer Ofisi (ARI TTO) ile yürüten MIOPS Teknoloji Kurucu ortağı Erkan Yiğiter başvuru sürecine ilişkin açıklamada bulundu:

“ARI TTO’nun desteği, KOSGEB başvurusu sürecinde kritik önem taşıdı. Özellikle KOSGEB tarafından sunulan teşvikler hakkında bilgilendirme ve firmamızın bu desteklerden hangisinin uygun olabileceği konusunda yaptığınız yönlendirme, başvuru sürecimizi sağlam bir temele oturtmamızı sağladı. ARI TTO’nun sunduğu en önemli katkı ise, yazdığımız proje başvuru dokümanlarını detaylı bir şekilde inceleyerek yapılması gereken revizyonlar konusunda bize önerilerde bulunmanız oldu. Bu öneriler, başvuru sürecimizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına yardımcı oldu ve projemizin kabul edilmesinde önemli bir rol oynadı.”

MIOPS Teknoloji’nin elde ettiği bu başarı, sizlerin de proje başvurularında destek kaynağı olabilir. ARI TTO ile iletişime geçerek, siz de hibe teşvik programlarından yararlanma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Unutmayın, inovasyon ve teknolojiye yatırım yapmak, rekabetçi bir pazarda var olmanın anahtarlarından biridir.

Teknokentli firmalarımıza; patent, iş birliği, hibe teşvikleri ve kümelenme hizmetleri kapsamında destek sunan ARI Teknoloji Transfer Ofisimiz ile iletişime geçmek için: info@aritto.com.tr

KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı’nın Kapsamı Nedir?

Araştırma-geliştirme (Ar-Ge) ve inovasyon projeleri aracılığıyla bilim ve teknolojiye dayalı yeni fikir ve buluşlara sahip küçük ve orta büyüklükte işletmeler (KOBİ) ile girişimcilerin; yeni bir ürün, yeni bir süreç ve/veya yeni bir hizmet üretmelerinin veya iyileştirmelerinin,

Ürün geliştirme (Ür-Ge) faaliyetleri ile değişen pazar taleplerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlamaları amacıyla, KOBİ’ler tarafından orijinal, iyileştirilmiş veya değiştirilmiş yeni ürünlerin üretilmesinin sağlanmasıdır. Program kapsamında, hibe ve geri ödemeli olarak toplamda 1.100.000 TL destek üst limiti olup destek oranı %75’tir.

Program kapsamında desteklenen gider kalemleri aşağıdaki gibidir;

  • Makine-Teçhizat, Donanım, Hammadde, Yazılım ve Hizmet Alımı Giderleri Desteği
  • Nitelikli Personel Giderleri Desteği
  • Sınai Mülkiyet Hakları Giderleri Desteği
  • Test, Analiz ve Belgelendirme Giderleri Desteği
  • Diğer Giderler Desteği

Benzer İçerikler

Yorum Gönder

Email adresiniz yayınlanmayacak. İşaretleri alanları doldurmak zorunludur.

2 × 4 =

Paylaşım