Extunda Telekom ve Bilişim Sektörlerine Çeşitli Yazılımlar Geliştiriyor 1 dakikada okunabilir

Ağırlıklı olarak telekom ve bilişim sektörüne hizmet veren firmamız Extunda ICT; bilgi güvenliği, büyük veri çözümleri ve M2M cihazlar arası iletişim gibi çeşitli yazılımlar geliştirmektedir.

Bir yazılım firmasından fazlası olarak kurulan Extunda, yenilik yaratmak adına geliştirilen yazılımlar aracılığı ile disiplinler ve sektörler arası mükemmeliyet oluşturmaktadır. Böylece Extunda kendi alanlarında kapsamlı değişikliği tetikleyecek projeler ortaya çıkarmaktadır. 2009 yılındaki kuruluşundan itibaren sürekli büyüyen Extunda günümüzde,

– Kurumsal Uygulama Geliştirme
– Mobil Uygulamalar
– Dış kaynak kullanımı ve yönetilebilir hizmetler
– Bilgi Güvenliği
– Büyük Veri Çözümleri
– M2M(Machine-to-Machine)Cihazlar arası iletişim

gibi hizmetleri ağırlıklı olarak telekom ve bilişim sektörü ön planda olmak üzere sunmaktadır. Bunları söylemekle beraber geliştirdiğimiz AR-GE projeleri ile sayesinde kendi geliştirdiğimiz AkıllıBaşlangıç™ ve Telco Grade M2M Service Platform’u adında iki ürünümüzü müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.
Büyümemizin ve başarımızın kaynağı, son derece müşteri odaklı dinamik yapımız ve ihtiyaçlara çözüm üretmek anlamında müşterilerimizin beklentilerinden her daim fazlasını sunabilmemiz yatmaktadır.

Benzer İçerikler

Yorum Gönder

Email adresiniz yayınlanmayacak. İşaretleri alanları doldurmak zorunludur.

18 + eight =

Paylaşım