Dünya Genelinde 25 Farklı Noktada Hizmet Veriyor: ISRA Vision 1 dakikada okunabilir

Önde gelen teknoloji üniversiteleri ve inovasyon merkezleriyle yakın iş birliği içinde olan, İTÜ ARI Teknokent firmalarımızdan ISRA Vision, 35 yılı aşkın bir süredir dünya çapındaki büyük imalat şirketlerinin başarısına yardım eden uluslararası “Machine Vision” sağlayıcılardan birisi.

ISRA Vision’ın yüksek performanslı bileşenleri, özellikle yüksek çözünürlüklü kameralar ve hızlı anahtarlamalı LED’ler, son derece yüksek hızlarda bile nanometre ve nanopiksel aralığında yapıların yakalanmasını sağlıyor.

Kuruluşundan bu yana, ISRA Vision’ın odak noktası, gelişmiş gömülü teknolojilerin ve son derece karmaşık algoritmaların geliştirilmesi ve pazara sunulması. Endüstri 4.0’ın etkin olduğu konseptlere dayanan bu makine sistemleri, danışmanlıktan entegrasyona kadar ortaklığa dayalı sürdürülebilir müşteri başarısı için de etkili bir temel yaratıyor.

ISRA Vision’ın, süreç otomasyonu ve ürün optimizasyonundan ürün verimliliği ve gelir maksimizasyonuna kadar yenilikçi portföyü ise, dünyanın dört bir yanından tanınmış şirketlerdeki tüm üretim zincirini kapsıyor. Üç kıtada ve dünya genelinde 25’ten fazla noktada müşterilerine hizmet veren ISRA Vision, müşterilerinin üretim başarılarını en üst düzeye çıkarmalarına sürekli destek olurken aynı zamanda geniş teknoloji portföyüne dayalı olarak gelecekteki endüstriyel üretim vizyonları için de sistemler geliştiriyor ve böylece hızlı bir yatırım getirisi sunuyor.

ISRA Vision’ın web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

Yorum Gönder

Email adresiniz yayınlanmayacak. İşaretleri alanları doldurmak zorunludur.

2 × 3 =

Paylaşım